Hvem leverer Fisketurer fra Tromsø

De beste fisketurer i Tromsø

I Tromsø og områdene utenfor er det supre fiskebanker eller fiskeområder der bla. torsken som kommer inn fra Barentshavet for å gyte. Denne torske bestanden befinner seg her, fra slutten av desember til midt april hvert år.  Dette gir grunnlaget for de beste fisketurer i fra Tromsø.

Og gjennom året er det rike forekomster av kysttorsk som gir eller legger til rette for et spennende turistfiske. Ved norske kysten er det åpent sjø (ikke frosent hav)  hele året.

Er dere på utkikk etter de beste fisketurer i Tromsø?

Kysttorsken skaper spennende muligheter for fiske store deler av året.

Og i dette miljøet eller området finnes de aller største  torskene og skreiene.  Er dere på utkikk etter de beste fisketurer i Tromsø, er dette et meget godt alternativ :)

Fisketurer i Tromsø for alle

Selskapet har de nyeste båtene i byen med meget god komfort. Det er alltid varm kaffe/te og snack ombord ventende for alle gjester som er med.

Alt av fiske utstyr er ombord, - varme dresser til alle, og sikkerheten er alltid i fokus. Yachtene har også flere toaletter.

Hvem kan tilby beste fisketurer i Tromsø?

Det finnes en mange arrangører som daglig tar deg med ut på fisketur.

Flere lager til og med selvfanget fisk til lunsj! Et perfekt eksempel på  det er Arctic Cruise in Norway AS,  her du kan bestille båttur med katamaran Arctic Princess eller Yachten Arctic Queen.

Selskapet tar alle med på sjøen i mange årets måneder.  

Vi håper å få de store fiskene, og kanskje flere klarer å dra opp en stor sei eller torsk som du kan ta med deg til middag? 

Ta kontakt med gjengen i Arctic Cruise In Norway - selskapet med lokale skippere som vet hvor “storfisken er” 

 Bedriften har de nyeste fartøyene i byen med meget god komfort,

I videoen nedenfor viser vi noen utvalg av meget fornøyde gjester som er med på Fisketurer i fra Tromsø med Yachten Arctic Queen.

Bildene neders viser et lite utvalg av super fornøyde gjester.

Velkommen

/K