Fisketur i Tromsø

Fisketur i Tromsø

Veldig mange ser nå at  tiden er inne for en ferietur / fisketur i Tromsø ”Nordens Paris” som Tromsø også navngis. 

I tillegg er det ikke bare vill og vakker natur, nordlys, og midnattssol som er interessant for mange, men også lysten til å kombineret dette med en populær aktivitet, - fisketur i Tromsø! 

Tromso

Tromsø og Nord Norge er et veldig spennende og eksotisk  destinasjon som  flere tenker å  reise til. Direkteflyvninger fra de største hovedstedene i europa gjør det lett å reise til Tromsø.

 

Tromsø har havet fullt av fisk.

Tromsø plassert slik til at det er veldig tilgjengelig å komme seg til “matfatet”. For flere er mer mer populært å reise på opplevelse- og fisketur til Nord-Norge, og da spesielt med Tromsø som utgangspunkt. 

Når du er i Tromsø  det  meget enkelt å finne plasser å fiske på.

 

Områdene like utenfor Tromsø er fullt av fisk noe besøkende setter pris på.

 

Det finnes en mange arrangører som daglig tar alle med ut på fisketur.

Noen lager til og med selvfanget fisk til lunsj! Et godt eksempel på  det er Arctic Cruise in Norway AS,  hvor du kan bestille båttur med katamaran Arctic Princess eller Yachten Arctic Queen.

Dem tar dere med på sjøen i alle årets måneder.  

Vi jakter å få de store fiskene, og kanskje flere klarer å dra opp en stor sei eller torsk som du kan bringe med deg til middag? 

Ta kontakt med gjengen i Arctic Cruise In Norway - selskapet med lokale skippere som vet hvor “storfisken er", direkte mail kal@acinorway.com, eller mobil +47 90549997