Båtturer Tromsø

Nord Norsk kultur

Er  du Nord Norge er kulturen i nord mye knyttet til livet på havet . Derfor anbefaler vi at  du unne deg å oppleve nord norge og sjø opplevelser .

Har det alltid blitt kalt Nord Norge?

Nei, landsdelen har gjennom tiden hatt navn som Hålogaland, Nordlandene (først og fremst Nordland), og var lenge delt mellom Nordland (Nordland og Troms) og Vardøhus (Finnmark).

Tromsø - eksotisk og urban

Tromsø by blir et veldig spennende og eksotisk  destinasjon som mange tenker å dra til. Direkteflyvninger fra Oslo og de  største byene gjør det  enkelt å reise til Tromsø. 

Mange ser nå at  tiden er inne for en ferietur til ”Nordens Paris” som Tromsø også navngis. 

I tillegg er det ikke bare vill og vakker natur, nordlys, og midnattssol som er interessant for mange, men også ideen å kombineret dette med en populær aktivitet, - fjord cruise i Tromsø!

Tromsø har et hav like utenfor stuedøren.

Tromsø ligger slik til at det er veldig tilgjengelig å komme seg til sjøen. For mange er stadig mer populært å komme på opplevelse- og fjordcruise til Nord-Norge, og da spesielt med Tromsø som start. 

Når du er i Tromsø  det veldig lett å komme seg på  sjøen.

Plassene like utenfor Tromsø er  magisk,  noe besøkende setter pris på.

Det er en mange arrangører som daglig tar dere med ut på båtturer i Tromsø eller fjordcruise | fjord sailing som noen kaller det

En lager smakfull fiskesuppe til lunsj! Et fint eksempel på  det er Arctic Cruise in Norway AS,  her du kan bestille båttur med katamaran Arctic Princess eller Yachten Arctic Queen.

De tar deg med på sjøen i alle årets måneder.  

Ta kontakt med teamet i Arctic Cruise In Norway - selskapet med lokale skippere som kjenner området

Se bilde fra båtene Arctic Princess (katamaran) og Arctic Queen (Yacht). Vi disponerer flere andre båter også, passasjer skip, mindre cruise skip og klassisk seil skonnert.

Arctic Princess

Arctic Queen